Tvättande toalettsits med fjärrkontroll

"Den Japanska toaletten" med fjärrkontroll, som kan monteras exempelvis på en angränsande vägg.

Mer detaljer

Leveranstid 4 veckor


5 499 kr

-1 000 kr

6 499 kr

   i    Lägsta pris på 30
dagar: 5 500 kr

Mer information

Tvättande toalett med fjärrkontroll som kan monteras exempelvis på en närliggande vägg för enkel åtkomst. Själva sitsen ser inte så mycket annorlunda ut än en vanlig sits, men under sitsen finns många livsförbättrande funktioner!

Den automatiskt tvättande och torkande toalettsitsen monteras istället för toalettens egna sits. Genom att trycka på knappen, duschas varmvatten för att rengöra baken och alternativt framsidan. Vattentemperaturen kan justeras enligt dina behov med tre olika alternativ. Dessutom kan sitsen även värmas upp (tre olika värmealternativ), vilket gör det bekvämt att sätta sig på sitsen även under vintern.

Andra funktioner inkluderar: varmluftstorkning för baksidan samt det långsamt-stängande locket, som inte smäller till vid stängning.

 Uppvärmd sits

 Varmvatten dusch/tvätt för bakdelen

 Varmvatten dusch/tvätt för den främre delen

 Varmluftstorkning

 Separata munstycken för bak- och framdelen förhindrar bakterier från att spridas

 Justerbart munstycksläge

 Justerbart vattentryck

 Justerbar vattentemperatur

 Justerbar sitstemperatur

 Justerbar torkkraft

 Fram- och bakgående tvättprogram

 Tvättprogram för barn

 Långsamt-stängande lock

 Fjärrkontroll/styrning


Tvättande sitsen erbjuder ett utmärkt alternativ för "hårt" toalettpapper, även för de som lider av hemorrojder. Vattentvätt är ett mildare alternativ och hjälper också till att förebygga nya hemorrojder.

Sitsen är automatiserad och känner igen när en person sätter ner sig och endast då är det möjligt att använda tvättfunktionen. Detta innebär att vid oavsiktlig knapptryckning går inte tvätten igång, och därmed duschas inte vatten på golvet. Tvättning pågår i en minut såvida den inte avbryt av stoppknappen.

Enhetens vattentank har en kapacitet på 800ml, vilket är tillräckligt för minst tre tvätt vid normal användning. Vattnet fylls på automatiskt vid behov och om inget vatten används under tre dagar, ersätter enheten vattnet och ser till att färskt vatten alltid finns tillgängligt. Monteras på kallvatten inloppet med medföljande T-grenen.

Installationen är enkel. Vilken hantverkare som helst kan göra det själv eller så kan en rörmokare göra det enkelt. Bidéen kommer med en T-skarv som fästs i vattenröret installerat i toalettstolen. På så sätt får bidén vatten och toalettsitsen fortsätter att få vatten som den är nu. Om T-skarven inte är direkt kompatibel krävs endast en allmänt tillgänglig adapter.

Kopplas till ett eluttag med den medföljande kabeln.

Vid sidan av sitsen finns knappar för mest använda funktioner.

Underlättar toalettbesök om en eller båda händerna har nedsatt förmåga eller om ryggproblem försvårar användning av papper och/eller handdusch.

Vi är importör av produkten i Norden och kan därför erbjuda produkten till ett bra pris! Beställ nu och nyttja denna möjlighet!

CE-märkt.

1 års garanti.

Denna enhet är IPX4-klassad, vilket innebär att den tål vattenstänk från alla håll.

Maxbelastning 100 kg

Produktstorlek: 475 x 380 mm.


Produkten passar alla normalformade toalettstolar vars mått från vattentank till säteskant inte är mycket mer eller mindre än 480 mm. Se bilden nedan och den röda punkten på den. Produkten fungerar även med andra säten, men i detta fall kommer bidet över eller under kanten på porslinet. Montering är möjlig på alla toalettstolar som har två hål i porslinet för att fästa bidet.


Det tvättande lockets mått och dimensioner lämpar sig för t.ex. följande toalettstolar:

Gustavsberg Estetic 8300

Svedbergs 9021

Cersanit Eko

Scandinavian II Kompakt 119

Creavit Corner


Behöver du även armstöd kan Gustavsberg Nordic 3051 armstöd användas med tvättande toaletsitss.

Omdömen

Betyg 
2021-04-12
Perfekt lättmonterad

Perfekt för toastolen. Bekvämt att göra toabesök nu :)

Betyg 
2019-12-11
Mukava keksintö

Vahva suositus. Asensin itse ilman aiempaa kokemusta putkitöistä ja oli yllättävän helppoa. Pöntölle tulevan putken venttiili ruuvimeisselillä kääntämällä kiinni asentoon, liitos auki, mukana tullut T-haara väliin, liitos takaisin kiinni, venttiili takaisin auki ja töpseli seinään.

Aina laittaa hymyn huulille kun istahtaa lämpimälle pöntölle. Ja isomman hädän jälkeen on mukava antaa pöntön hoitaa peseminen. Suuttimen edestakainen liike tekee puhdasta jälkeä ja vielä ei ole tullut vastaan tuotosta, mikä ei olisi puhtaaksi lähtenyt. Tuulettimella kuivauksessa kestää pidempään ja usein tulee kuivattua paperilla ellei sitten ole kännykkä tarttunut käteen eikä ole kiire pois pöntöllä.

Skriv din recension

Tvättande toalettsits med fjärrkontroll

Tvättande toalettsits med fjärrkontroll

"Den Japanska toaletten" med fjärrkontroll, som kan monteras exempelvis på en angränsande vägg.

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 liknande produkter i samma kategori: