Tvättande toalettsits

Automatisk elektrisk bidé-sits med justerbar vattentemperatur och uppvärmd sits. Inkluderar varmluftstorkning, separata munstycken och tyst lock. Enkel installation.

Mer detaljer

Leveranstid 4 veckor


5 499 kr

-1 000 kr

6 499 kr

   i    Lägsta pris på 30
dagar: 5 500 kr

Mer information

Denna automatiska elektriska tvättande och torkande toalett monteras istället för toalettens egna sits. Genom att trycka på knappen, duschas varmvatten för att rengöra baken och alternativt framsidan. Vattentemperaturen kan justeras enligt dina behov med tre olika alternativ. Dessutom kan sitsen även värmas upp (tre olika värmealternativ), vilket gör det bekvämt att sätta sig på sitsen även under vintern.

Andra funktioner inkluderar: varmluftstorkning för baksidan samt det långsamt-stängande locket, som inte smäller till vid stängning.

 • Uppvärmd sits
 • Varmvatten tvätt för bakdelen
 • Varmvatten tvätt för den främre delen
 • Varmluftstorkning
 • Separata munstycken för bak- och framdelen förhindrar bakterier från att spridas
 • Justerbart munstycksläge
 • Justerbart vattentryck
 • Justerbar vattentemperatur
 • Justerbar sitstemperatur
 • Justerbar torkkraft
 • Fram- och bakgående tvättprogram
 • Masserande tvättprogram
 • Tyst lock


Tvättande sitsen erbjuder ett utmärkt alternativ för "hårt" toalettpapper, även för de som lider av hemorrojder. Vattentvätt är ett mildare alternativ och hjälper även till att förebygga nya hemorrojder.

Du kan uppleva en underbar lyxkänsla när du besöker toaletten! Köp denna japanska uppfinning som blivit populär över hela världen!

Sitsen är automatiserad och känner igen när en person sätter ner sig och endast då är det möjligt att använda tvättfunktionen. Detta innebär att vid oavsiktlig knapptryckning går inte tvätten igång, och därmed duschas inte vatten på golvet. Tvättning pågår i en minut såvida den inte avbryt av stoppknappen.

Enhetens vattenbehållare har en kapacitet på 800ml, vilket är tillräckligt för minst tre tvätt vid normal användning. Vattnet fylls på automatiskt vid behov och om inget vatten används under tre dagar, ersätter enheten vattnet och ser till att färskt vatten alltid finns tillgängligt. Monteras på kallvatten inloppet med medföljande T-grenen.

Installationen är enkel. Vilken hantverkare som helst kan göra det själv eller så kan en rörmokare göra det enkelt. Bidéen kommer med en T-skarv som fästs i vattenröret installerat i toalettstolen. På så sätt får bidén vatten och toalettsitsen fortsätter att få vatten som den är nu. Om T-skarven inte är direkt kompatibel krävs endast en allmänt tillgänglig adapter.

Kopplas till ett eluttag med den medföljande kabeln.

Underlättar toalettbesök om en eller båda händerna har nedsatt förmåga eller om ryggproblem försvårar användning av papper och/eller handdusch.

Ursprungligen från Japan, har dessa tvättande bidéer växa i populäritet över hela världen.

CE märkt.
1 år garanti.
Denna enhet är IPX4-klassad, vilket innebär att den tål vattenstänk från alla håll.

Maxbelastning 100 kg.

Produktstorlek: 480 x 380 mm.
Längd på nätsladden: 1,4 meter


Se vårt alternativ med fjärrkontroll 
här.


Produkten passar alla normalformade toalettstolar vars mått från vattentank till säteskant inte är mycket mer eller mindre än 480 mm. Se bilden nedan och den röda punkten på den. Produkten fungerar även med andra säten, men i detta fall kommer bidet över eller under kanten på porslinet. Montering är möjlig på alla toalettstolar som har två hål i porslinet för att fästa bidet.Det tvättande lockets mått och dimensioner lämpar sig för t.ex. följande toalettstolar:

Gustavsberg Estetic 8300

Svedbergs 9021

Cersanit Eko

Scandinavian II Kompakt 119

Creavit Corner


Behöver du även armstöd kan Gustavsberg Nordic 3051 armstöd användas med tvättande toaletsitss.Omdömen

Betyg 
2021-11-17
Todella hyvä!

Japanissa tutustuin tällaiseen ensimmäistä kertaa ja ajatus omasta jäi silloin kutkuttelemaan takaraivoon. Nyt wc-remontin yhteydessä uusin samalla vessanpöntön ja päätin hommata pesevän wc-istuimen. Tässä mallissa oli edestakaisin liikkuva pesupää, mikä teki valinnan helpoksi. Asennus onnistui myös tällaiselta poropeukalolta.

Betyg 
2021-07-27
Så värd!

Helt klart en av de bättre köpen jag gjort för hemmet!

Betyg 
2021-04-12
Hyvä

Olisi pitänyt ostaa jo paljon aiemmin. Ei kutise enää.

Skriv din recension

Tvättande toalettsits

Tvättande toalettsits

Automatisk elektrisk bidé-sits med justerbar vattentemperatur och uppvärmd sits. Inkluderar varmluftstorkning, separata munstycken och tyst lock. Enkel installation.

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 liknande produkter i samma kategori: