Vanliga frågor


Finns varan i lager levereras beställningen oftast mellan 2-7 arbetsdagar.

Att shoppa i vår webbutik är enkelt och problemfritt. Först bör du registrera dig som kund för att dra nytta av alla funktioner som webbutiken har att erbjuda:

- Följ beställningen från början till slut.

- Se din kompletta orderhistorik.

- Spara alternativa leveransadresser i din adressbok, till exempel för att beställa som present till någon annan.

- Snabbare beställning eftersom dina personliga uppgifter samt adresser finns lagrade i minnet.

Det finns olika sätt att surfa på webbutiken och utforska våra produkter. Om du vet produktnamnet kan du skriva det direkt i sökfältet och trycka på enter för att få fram resultaten. För att lägga en produkt i kundvagn, klicka på "Köp"-knappen. Du kan sedan gå till kassan och slutföra din beställning, eller fortsätta söka efter andra produkter och lägga dem till i din kundvagn.

Vi står alltid för fraktavgiften, därmed betalar du som kund inget för leveransen.

Ingen fara! Klicka på "Logga in" högst upp på sidan. Klicka sedan på "Glömt ditt lösenord?" och ange din e-postadress så skickar vi ett nytt lösenord till din e-post.

Ibland hamnar våra skickade mail i skräppost/spam-mappen. Kontrollera skräppost/spam-mappen om meddelandet hamnat där. Annars kontakta vår support.

Ja, det kan man. Du kan kontakta vår support så berättar vi mer om presentkort.

Ja, vi kan leverera beställningen till en annan adress än din hemadress. Om du har registrerat dig på Seniorernas butik kan du välja att lägga till alternativa leveransadresser, som du sedan kan välja mellan när du gör din beställning. Även fast du inte registrerat dig på sidan kan du också välja att skriva in en annan leveransadress istället för din hemadress.

Vi är öppna för produkt-förslag och hör gärna synpunkter gällande detta. Kontakta vår kundtjänst så ser vi vad vi kan göra.

Du kan känna dig lugn när du handlar hos Seniorernas butik, eftersom kundinformationen vid beställning behandlas strikt konfidentiellt och vidarebefordras inte till tredje part. Anslutningen mellan Seniorernas butik och kundens dator är SSL-säkrad. SSL-certifikat används för att kunna säkra en webbserver så att informationen/transaktionen som hämtas av webbläsaren är krypterat. Detta innebär att en tredje part ej kan komma emellan och övervaka eller editera den konfidentiella informationen mellan kunden och webbutiken. SSL som Seniorernas butik använder, används även av storbanker och andra myndigheter mm.

Produkterna har en 14-dagars returpolicy.

Du kan titta på produkterna hemma precis som du skulle göra i en fysisk butik, men observera att produkterna som ska returneras ska vara fortsatt återförsäljningsbara. Detta innebär att produkten och förpackning som ska returneras måste vara i dess ursprungliga skick.

För mer information om retur, se våra leveransvillkor.

Om du inte hittar svaret på dina frågor, vänligen kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna.