Ritbord

Detta ritbord erbjuder praktiska förvaringslådor, justerbar höjd och en säker design, perfekt för både vuxna och barn som älskar att skapa.

Mer detaljer

Leveranstid 1-4 veckor


2 999 kr

Mer information

Detta ritbord är en utmärkt lösning för både vuxna och barn som älskar att rita eller måla. Med sin genomtänkta design och praktiska funktioner blir det enkelt att hålla ordning på dina konstnärliga tillbehör och skapa i en bekväm miljö.Funktioner:
  • Praktiska förvaringslådor: Två draglådor under bordet ger gott om plats för papper, akvareller, pennor och andra tillbehör.
  • Dubbla bordsskivor: Möjliggör användning av dator eller läsplatta samtidigt som du ritar på den andra skivan.
  • Justerbar höjd: Bordets höjd kan justeras från 70 till 90 cm, vilket gör det anpassningsbart för olika användare och arbetsställningar.
  • Säker design: Metallfästen håller papperet på plats även när bordet är vinklat, vilket förhindrar att material glider av.


Fördelar:
  • Mångsidighet: Passar både vuxna och barn, perfekt för olika typer av kreativa projekt som ritning, målning eller hantverk.
  • Komfortabel sittplats: Den vadderade stolen erbjuder extra komfort under längre stunder av skapande arbete.
  • Hållbar konstruktion: Tillverkat av MDF med en robust stålram, vilket garanterar långvarig hållbarhet och stabilitet.


Med detta ritbord får du en kombination av funktionalitet och komfort som gör varje konstnärligt projekt till ett nöje. Oavsett om du använder det själv eller delar det med familjen kommer dess genomtänkta design att förbättra din kreativa upplevelse.

Skriv din recension

Ritbord

Ritbord

Detta ritbord erbjuder praktiska förvaringslådor, justerbar höjd och en säker design, perfekt för både vuxna och barn som älskar att skapa.

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 liknande produkter i samma kategori: