Värmande handskar

Vattentäta och långvariga värmande handskar

Mer detaljer

i lager


799,90 kr

-200,00 kr

999,90 kr

Mer information

Handskar med värmeelement erbjuder många fördelar, särskilt i kalla förhållanden. De hjälper till att hålla handtemperaturen, ökar komforten och välbefinnandet i kallt väder, skyddar händerna från att frysa, bibehåller fingerfärdigheten och förbättrar blodcirkulationen.
Dessutom kan värmande handskar förebygga besvär orsakade av kyla och uppmuntra till aktiva utomhusaktiviteter även under vintermånaderna. De kan användas i många situationer, såsom sport, utomhusaktiviteter eller arbete under kalla förhållanden.

Under testperioden, med den varmaste inställningen, höll handskarna en behaglig temperatur i en utetemperatur på -15 grader, och batteriet höll i cirka två timmars kontinuerlig uppvärmning.

Dessa vantar är utrustade med 4000 mAh/5V USB uppladdningsbara litiumbatterier som kan värma upp till 7 timmar.

Handskarna är gjorda av 4-lagers högkvalitativa material som garanterar inte bara värme utan även vatten- och vindbeständighet. Handflatans insida har även ett stärkande och greppförbättrande PU-material. Det bästa är att man med handskar också kan använda pekskärmen utan att behöva ta av dem flera gånger.

Kommer med handskar, två batterier och en laddningskabel. Batterierna laddas med den medföljande eller valfri USB-C-laddningskabel. Dessutom behöver du bara en USB-laddare som du redan har fått, till exempel med din mobiltelefon.

Skriv din recension

Värmande handskar

Värmande handskar

Vattentäta och långvariga värmande handskar

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 liknande produkter i samma kategori: