Tubpress

Hjälpmedel för att klämma tuber gör det enkelt att tömma tuber med minimal ansträngning, sparar produkt och är användarvänligt.

Mer detaljer

I lager


229 kr

Mer information

hjälpmedel för att klämma tuber

detta hjälpmedel ger dig den kraft som behövs för att tömma tuber. när handkraften inte räcker till eller när små motoriska rörelser är utmanande, kan det vara mödosamt att klämma tuber. detta praktiska verktyg underlättar inte bara användningen av tuber, utan säkerställer också att du kan använda produkten till den sista droppen, även om tuben ser tom ut. den kraft och de motoriska färdigheter som krävs för att klämma är ofta underskattade tills vi märker avsaknaden av dem.för att använda hjälpmedlet för att klämma tuber, placera det på änden av tuben och skjut det försiktigt framåt. på detta sätt töms innehållet i tuben utan ansträngning. tack vare denna metod behöver du betydligt mindre kraft för att klämma, eftersom hjälpmedlet gör det mesta av arbetet åt dig.funktioner och fördelar:
  • användarvänlig design: enkel att använda även med begränsad handstyrka
  • spara produkt: säkerställer att du får ut varje droppe ur dina tuber
  • minskar ansträngning: kräver minimal fysisk insats
  • bärbar: kompakt storlek gör den lätt att ta med sig
  • djurvänlig: perfekt för husdjursägare som använder medicinska krämer eller tandkräm i tubform


dessa funktioner gör hjälpmedlet till ett oumbärligt verktyg i ditt hem, särskilt om du har begränsad handstyrka eller finmotorik.

Skriv din recension

Tubpress

Tubpress

Hjälpmedel för att klämma tuber gör det enkelt att tömma tuber med minimal ansträngning, sparar produkt och är användarvänligt.

30 liknande produkter i samma kategori: