Näsvidgare och snarkskena

Upplev bättre sömn och enklare andning med vårt paket som innehåller fyra par näsvidgare i olika storlekar samt en snarkskena.

Mer detaljer

I lager


499 kr

Mer information

Upplev en bättre nattsömn och enklare andning med vårt praktiska paket som innehåller fyra par näsvidgare i olika storlekar samt en snarkskena. Dessa produkter är designade för att hjälpa dig att andas lättare och minska snarkning.Funktioner och fördelar:

  • Medicinskt säkert material: Tillverkade av mjukt silikon som är luktfritt, smaklöst och fritt från BPA och andra skadliga kemikalier.
  • Bekväm snarkskena: Snarkskenan är bekväm att ha i munnen under natten och hjälper till att hålla luftvägarna fria, vilket minskar snarkning.
  • Mångsidig användning: Näsvidgare kan användas både på natten för att minska snarkning och under sportaktiviteter i kallt väder för att underlätta andningen.
  • Tandhälsa: Snarkskenan förhindrar även tandgnissling och tandpressning, vilket skyddar dina tänder medan du sover.


Näsvidgarna minskar luftvägsresistensen, vilket gör det lättare att andas genom näsan. Tillsammans med snarkskenan erbjuder de en komplett lösning för bättre sömnkvalitet. Oavsett om du behöver dem på grund av snarkproblem eller för sportaktiviteter, kommer dessa produkter att förbättra din livskvalitet genom enklare andning.Paketet innehåller:

  • Fyra par näsvidgare i olika storlekar
  • En bekväm snarkskena


Låt inte dålig sömn påverka din dag – prova vårt paket med näsvidgare och snarkskena idag!

Skriv din recension

Näsvidgare och snarkskena

Näsvidgare och snarkskena

Upplev bättre sömn och enklare andning med vårt paket som innehåller fyra par näsvidgare i olika storlekar samt en snarkskena.

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 liknande produkter i samma kategori: