Nackbåge / Nackkudde

Nacksträckaren hjälper mot många typer av problem och stelhet i nacke- och nackområdet.

Mer detaljer

I lager


499,90 kr

Mer information

Ta bort spänningar och muskelstelhet från nacken med denna nacksträckare. Denna innovativa enhet är designad för att frigöra spända muskler i nacken och lindra ökat tryck i livmoderhalsen.

Perfekt för dem som gör terminalarbete eller kämpar med kontorsspänningar, Neck Arch är en spelväxlare. Även en lätt lutning av huvudet under skärmtiden kan orsaka spänningar i hela nacke-axelområdet, vilket leder till obehag och stelhet.

Nackkudden är din allierade i kampen mot nackproblem eftersom den mjukt böjer kotorna och förbättrar nackrörligheten. Genom att anta valvet hittar din kropp den korrekta, naturliga positionen för nacken, vilket omedelbart återspeglas i bättre hållning och minskad muskelstelhet.

Tillverkad av bekväm skumpolyuretan. Nackvalvet hittar den perfekta balansen mellan mjukhet och styvhet. Var försiktig med billigare plastimitationer, som kan vara obehagligt stela på känsliga halsstrukturer. Inse kvaliteten på materialet så fort du provar det: nackbågen ger efter på lämpligt sätt samtidigt som den behåller stabiliteten.

Förbättrad nackrörlighet: Att sträcka ut nackområdet förbättrar ryggkotornas rörlighet och lindrar trycket på ryggraden.

Förbättrad hållning: Sträckning av nacke och nacke minskar och förhindrar stelhet, vilket leder till bättre hållning.

Mångsidig lindring: Förbättrad kotrörlighet ger lindring för en mängd olika problem.

Akupunktureffekter: Bågen innehåller små akupunkturpunkter som främjar blodcirkulationen i nackmusklerna.

Lätt att använda: Att använda nack- och nacksträckaren är lätt: lägg dig ner under båren och känn den avslappnande effekten.

Vi rekommenderar att du börjar med 5-10 minuter för att låta dina muskler vänja sig vid den nya positionen. Öka gradvis användningstiden dagligen för bästa resultat.

Skriv din recension

Nackbåge / Nackkudde

Nackbåge / Nackkudde

Nacksträckaren hjälper mot många typer av problem och stelhet i nacke- och nackområdet.

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 liknande produkter i samma kategori: