Griptång

Hopfällbar multifunktionsgriptång med magnetspetsar.

Mer detaljer

I lager


649,90 kr

Mer information

Dessa mångsidiga och högkvalitativa griptänger är perfekta för olika ändamål och olika livssituationer. Tången är lämplig för alla som har begränsad rörelseförmåga av olika anledningar. Tången är också lämplig för dig som vill undvika att smutsa ner händerna, till exempel när du plockar upp skräp. Tångens längd på 80 cm ger mer räckvidd i alla riktningar. Griptången kan också justeras för att passa användaren, eftersom armens vinkeljustering varierar från 0 till 180 grader och du kan fälla tångens huvud i 90 graders vinkel till önskat läge. Tången passar för att lyfta en mängd olika saker – allt från småsaker till föremål som väger upp till 1 kg. Magneten längst ut på tången låter dig också enkelt lyfta magnetiska föremål som nycklar, mynt, spikar och pennor.

Om det behövs kan griptången fällas ihop så att den passar att förvaras i ett litet utrymme. Griptången är tillverkad av hållbart och lätt aluminium, som gör den väldigt smidig att använda. Handtaget är robust, vadderat och ergonomiskt, vilket förhindrar trötthet vid användning av tången. Den maximala storleken på tångens gripöppning är tio centimeter, vilket gör att ett fast grepp om de flesta föremål är möjligt. Tångens griphuvud är utrustat med ett halkfritt material, vilket möjliggör bättre grepp även runt föremål med svagare tryckkraft.

Denna griptång är också bra hjälp för dem som har svårt att ta på sig skor på grund av svårigheter att böja sig. Tången lyfter skon på plats och när du öppnar tången fungerar den också som ett skohorn. Griptången är utformad för både inom- och utomhusbruk.

Vikt 285 gram.

Omdömen

Betyg 
2022-12-28
Ei ole rimpulat

päivittäin joudun käyttämään selän takia, mutta nämä tuntuu kestävän käyttöä

Skriv din recension

Griptång

Griptång

Hopfällbar multifunktionsgriptång med magnetspetsar.

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

30 liknande produkter i samma kategori: